×

Registreren

Voor- en achternaam

Login gegevens

of inloggen

Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Voornaam is ongeldig.
Achternaam is ongeldig.
Ongeldig emailadres.
Emailadres is verplicht.
Deze email is reeds in gebruik.
Wachtwoord is verplicht.
Ongeldig wachtwoord.
Voer a.u.b. meer dan 6 karakters in.
Voer a.u.b. minder dan 16 karakters in.
Wachtwoorden komen niet overeen.
Algemene voorwaarden moeten geaccepteerd worden.
Email / wachtwoord combinatie is verkeerd.

Historie

Demodagen
Op 23 en 24 juni organiseerden Veenstra Bakkeveen en Van der Bos Drachten gezamenlijk de demodagen in Bakkeveen. Een inspirerende dag waarbij vele verschillende machines tentoon werden gesteld en gedemonstreerd. Het terrein en de tent waren aangekleed in 'Western Style'. In de tent waren uiteenlopende standjes en de barbecue heeft bijna de hele dag aangestaan. 
Overname

In 2011 neemt Veensta Bakkeveen het bedrijf G. van der Bos over, een landbouw- en industriebedrijf gevestigd in Drachten. Het bedrijf blijft zelfstandig opereren onder de eigen naam. Veenstra zag in de overname een mooie kans om uit te breiden. 'In Bakkeveen kampten we met ruimtegebruik, bij van der Bos zijn meerdere grote loodsen, die goed van pas komen'.

Het begin
Aalze Veenstra, oprichter van Veenstra Bakkeveen is begonnen met de Fietsenwinkel op de Tjerkewâl in Bakkeveen in 1994. Een aantal jaren later, 1997 nam hij samen met zijn vrouw, Saskia Veenstra het landbouwmechanisatie bedrijf aan de Duerswâldmerwei over. De fietsenwinkel ging gedeeltelijk mee naar de nieuwe plaats. Maar de grootste orders waren de Case-IH trekkers. In 2000 besloot de BV een nieuw pand te bouwen aan de Mandewyk 1A, net buiten het dorp Bakkeveen. De fietsenwinkel is niet mee verhuist en Veenstra Bakkeveen gaat door als landbouwmechanisatie- en garagebedrijf.

 style=


[profiler]
Memory usage: real: 11010048, emalloc: 10826448
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem