Winkelwagen

logo voor de professional

Professionals kiezen voor kwaliteit, u toch ook?

Uw bestelling

U hebt nog geen product besteld

BPR 25/50 D Tweerichtings trilplaat

bpr-25-40-d-bomag-tweerichtingstrilplaat
bpr-25-40-d-bomag-tweerichtingstrilplaatbvp-25-40-d-bomag-tweerichtingstrilplaatbvp-25-40-d-bomag-tweerichtingstrilplaatbvp-25-40-d-bomag-tweerichtingstrilplaat
€ 5.218,73

Specificaties

Gewicht 155 Kg
Motor Hatz 1B20
Brandstof Diesel
Werkbreedte 500 mm
Slagkracht 25 kN
Vermogen 3.1 kW
Hoogte 740 mm en 870 mm (boom hoogte)

Speciaal geschikt voor asfalt reparaties 
De BPR 25/50 diesel tweerichtings trilplaat heeft een slagkracht van 25 kN en is luchtgekoeld. Met de Hatz 1B20 motor heeft een vermogen van 3.1 kW. De trilplaat beschikt over een werkbreedte van 500 mm en de hoogte is 740 mm en 870 mm (boom hoogte). 

De tweerichtingstrilplaat is ook leverbaar met de 'economizer' verdichtingsmeter. 

Productinformatie
Bomag trilmachines zijn hét product voor de professional, de nummer één van Nederland. Een product van absolute topkwaliteit met een lange levensduur. Professionals die kiezen voor kwaliteit gaan voor Bomag. De stamper is ideaal voor dagelijks gebruik in sleuven en andere smalle omstandigheden.
De stamper heeft twee lucht- en twee brandstoffilters en carterolie-niveau-beveiliging met L.E.D. De motorstop sluit ook meteen de brandstof toevoer af.

Inovatie
Het Duitse merk Bomag bestaat al meer dan 55 jaar en is de marktleider in verdichtingstechnologie. Wereldwijd zijn er elf fabrieken die de bomag machines produceren en verder ontwikkelen. Het bedrijf houdt rekening met de wensen van zijn klanten, zowel in afmeting, documentatie en het gebruik van de machine. Bomag biedt een grote variatie aan machines en een wereldwijde inzet aan experts.

Garantie
1 jaar volledig!
2 jaar op de verbrandingsmotor!
3 jaar op het trilmechanisme!