×

Registreren

Voor- en achternaam

Login gegevens

of inloggen

Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Voornaam is ongeldig.
Achternaam is ongeldig.
Ongeldig emailadres.
Emailadres is verplicht.
Deze email is reeds in gebruik.
Wachtwoord is verplicht.
Ongeldig wachtwoord.
Voer a.u.b. meer dan 6 karakters in.
Voer a.u.b. minder dan 16 karakters in.
Wachtwoorden komen niet overeen.
Algemene voorwaarden moeten geaccepteerd worden.
Email / wachtwoord combinatie is verkeerd.

Nieuws

Aftermovie demodagen
Op 23 en 24 juli hebben we zeer geslaagde demodagen gehouden in Bakkeveen. Kon je er niet bij zijn, maar ben je benieuwd naar hoe het is geweest? Bekijk dan hieronder de aftermovie! 

Van der Bos komt met webshop! - persbericht op Ondernemend Friesland
Van der Bos Drachten heeft sinds half september een online webshop. Deze webshop, gericht op de professionele markt, verkoopt kwaliteitsproducten van verschillende productgroepen en merken. Een goede start! Mechanisatie en industriebedrijf Van der Bos Drachten heeft kortgeleden een stap gemaakt naar de online verkoop. Half september is de webshop, voordeprofessional.nl online gegaan. Deze online winkel is gericht op de professionele markt. Op dit moment worden er drie productgroepen aangeboden; trilmachines van het merk Bomag, reinigingsmachines van Waterkracht en de Track en Trace beveiligingssystemen van Regent Mobile Security . ‘In de toekomst willen we het online assortiment verder uitbreiden’, aldus compagnon Folkert Veenstra. De merken zijn zorgvuldig geselecteerd. De aangeboden producten zijn kwalitatief goede producten met een lange levensduur. Persoonlijk advies en een demonstratie is in overleg altijd mogelijk. De online webshop mag niet afdoen aan het persoonlijke contact met de gebruikers.

Klik hier voor het volledige persbericht op Ondernemend Friesland.

 


Demodagen

Op 23 en 24 juli hebben Van der Bos en Veenstra gezamenlijk de demo dagen georganiseerd in Bakkeveen. Folkert Veenstra, nieuwe vennoot van de onderneming, is enthousiast over het resultaat. 'Zeer geslaagde dagen! De dagen waren druk bezocht en de bezoekers waren blij verrast over het gebeuren. Eigenlijk alleen maar goede berichten ontvangen, daar doen we het voor! Op de vrijdag en zaterdag was het grasland aan de Mjûmsterwei, geheel in Western sfeer, bezet door veel verschillende machines. De Giant Knikladers konden worden getest, 

In de krant
In Bakkeveen gestolen tractor duiken na 3 jaar op in Polen.
Bij garagebedrijf Veenstra in Bakkeveen is dinsdagmiddag een bijna drie jaar geleden gestolen John Deere tractor vanuit Polen terugbezorgd. In de nacht van 15 juni 2010 werden van het garageterrein aan de Mandewyk in Bakkeveen 2 kapitale tractoren gestolen. De internationale opsporingsdienst vond september vorig jaar één tractor terug in de Poolse hoofdstad Warschau. Aalze Veenstra heeft ondertussen bericht ontvangen dat waarschijnlijk ook de tweede gestolen tractor is opgespoord.


Volg ons op Facebook

- van der Bos Drachten - Veenstra Bakkeveen - voordeprofessional.nl -

[profiler]
Memory usage: real: 11010048, emalloc: 10841288
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem