logo voor de professional

Zoek een product:

De beste kwaliteit én een snelle levering! 

Trilmachines, hogedrukspuiten en elektrische tuingereedchap koop je online in onze webhop. Stratenmakers werken met de trilmachines van BOMAG. Bestel de trilplaat online en wij zorgen dat hij wordt afgeleverd bij de voordeur. Ook de hogedrukspuiten van WATERKRACHT zijn geschikt voor professioneel gebruik. Maak het terrein, de tuintegels of de gevel schoon in een handomdraai met de beste reinigingsmachines te koop. Ben jij op zoek aar tuingereedschap of track en trace apparatuur voor het beveiligen van machines, trekkers of andere voertuigen? Zoek dan niet verder. Bij ons ben je aan het juiste adres. 

Wil je meer informatie over de producten of advies welke trilplaat of hogedrukspuit het meest geschikt is voor jouw klus? Neem dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Wij helpen graag! 

0512 51 3662 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wij werken aan onze nieuwe webshop

Op dit moment kunt u alleen producten bekijken maar niet bestellen via onze webshop. Wij werken hard aan het vernieuwen en updaten van onze webshop en producten.

Op onze website vindt u alle informatie over onderstaande producten. Ook bent u van harte welkom bij ons op locatie in Bakkeveen of Drachten. 

Meer informatie over de merken kunt u vinden op onze website of neem eenvoudig contact met ons op per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 0512 51 3662
Onze excuses voor het ongemak. 

 

Magazijn bellen