logo voor de professional

Zoek een product:

De beste kwaliteit én een snelle levering! 

Bestellingen

Uw aankoop wordt via de mail bevestigd. Wij houden u op de hoogte wanneer het product wordt geleverd. Wij streven ernaar om uw machine binnen 4 werkdagen te leveren. Wij proberen hierbij zo veel mogelijk te voldoen aan uw aangegeven voorkeuren. Voor apparatuur dat ingebouwd moet worden in de machine, wordt een afspraak gemaakt zodat wij dit voor u in orde kunnen maken in onze werkplaats of op locatie.

Demonstratie

Wenst u een demo van de machine of het apparaat waar u in geïnteresseerd bent, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen voor een afspraak. Bel met een van onze verkoopadviseur voor een passende datum en tijd. Tel. 0512 51 36 62
Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 - 17.00 uur en op zaterdags van 08.30 - 12.00 uur. 's Avonds mogelijk op afspraak.

Magazijn bellen

Wij werken aan onze nieuwe webshop

Op dit moment kunt u alleen producten bekijken maar niet bestellen via onze webshop. Wij werken hard aan het vernieuwen en updaten van onze webshop en producten.

Op onze website vindt u alle informatie over onderstaande producten. Ook bent u van harte welkom bij ons op locatie in Bakkeveen of Drachten. 

Meer informatie over de merken kunt u vinden op onze website of neem eenvoudig contact met ons op per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 0512 51 3662
Onze excuses voor het ongemak. 

 

Magazijn bellen