logo voor de professional

Zoek een product:

De beste kwaliteit én een snelle levering! 

Levering

Uw bestelling wordt op afspraak geleverd. Na uw aankoop ontvangt u binnen 12 uur een bevestigingsmail, afhankelijk van het artikel staat hier de leverdatum in vermeld. Bij een aantal producten nemen wij contact op met u over de levering. Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 4 werkdagen te bezorgen. 

Afhalen

Heeft u gekozen voor afhalen, dan kunt u dit doen van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur aan de Dukdalf 7 te Drachten of op zaterdag van 8.30 uur tot 12.00 uur. Mocht u aanvullende informatie of een demonstratie wensen is het verstandig om een afspraak te maken met een van onze adviseurs. Dit geeft u aan bij de bestelling van uw product. Natuurlijk kunt u ook achteraf telefonisch of via de e-mail een afspraak maken. Achteraf betalen is mogelijk bij afhalen. Dit kan contant of met de PIN.

Garantie

Veenstra Drachten geeft op de door ons geleverde producten een geldende fabrieksgarantie. Indien u aanspraak wilt maken op de garantie, vragen wij u een uitgebreide klacht omschrijving, het liefst inclusief afbeeldingen, te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na ontvangst van uw garantieaanvraag zal binnen 2 werkdagen contact met u worden opgenomen of het artikel retour dient te komen voor reparatie of dat er een vervangend artikel geleverd wordt. Wanneer het product (deels) buiten de garantie valt nemen wij vooraf contact met u op over de eventuele kosten die er gemaakt zullen worden.

Veilig betalen

Betaling met iDeal via de veilige betaalservice van Mollie Payments.

Klachten en/of opmerkingen

Heeft u desondanks een klacht, dan kunt u dit uiteraard bij ons kenbaar maken. Naast positieve feedback, horen wij ook graag verbeterpunten. U kunt uw klacht via de e-mail of telefonisch aan ons kenbaar maken. U ontvangt van ons een ontvangstbevestiging en wij trachten de klacht binnen 14 dagen te behandelen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar artikel 16 van de algemene voorwaarden.

Wij werken aan onze nieuwe webshop

Op dit moment kunt u alleen producten bekijken maar niet bestellen via onze webshop. Wij werken hard aan het vernieuwen en updaten van onze webshop en producten.

Op onze website vindt u alle informatie over onderstaande producten. Ook bent u van harte welkom bij ons op locatie in Bakkeveen of Drachten. 

Meer informatie over de merken kunt u vinden op onze website of neem eenvoudig contact met ons op per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 0512 51 3662
Onze excuses voor het ongemak. 

 

Magazijn bellen