logo voor de professional

Zoek een product:

De beste kwaliteit én een snelle levering! 

Waarom kiezen voor ons?

Wij leveren betrouwbare kwaliteitsprodcuten aan onze relaties. Ook voor onderhoud en service kunt u terecht bij ons. Ons professionele team staat voor u klaar met advies en vakmanschap. Wij denken graag met u mee en zijn continue bezig met het verbeteren van onze service. 

Online kunt u gemakkelijk betalen met iDeal en ook bieden wij de mogelijkheid om uw product op te halen in Drachten en hier ook af te rekenen. Voor advies zijn wij telefonisch bereikbaar en bent u welkom in onze showroom aan de Dukdalf 7, Industrieterrein 'De Haven'. 

Bedrijfsgegevens

Veenstra Drachten Mechanisatie en Industrie
Dukdalf 7
9206 BE DRACHTEN

Postbus 518
9200 AM DRACHTEN

T (0512) 51 36 62

IBAN NL 14 RABO 0113 1929 83
BIC RABONL2U
BTW NL 8123.99.316 B01
KvK 011 00194

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.veenstramechanisatie.nl

Wij werken aan onze nieuwe webshop

Op dit moment kunt u alleen producten bekijken maar niet bestellen via onze webshop. Wij werken hard aan het vernieuwen en updaten van onze webshop en producten.

Op onze website vindt u alle informatie over onderstaande producten. Ook bent u van harte welkom bij ons op locatie in Bakkeveen of Drachten. 

Meer informatie over de merken kunt u vinden op onze website of neem eenvoudig contact met ons op per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 0512 51 3662
Onze excuses voor het ongemak. 

 

Magazijn bellen