×

Registreren

Voor- en achternaam

Login gegevens

of inloggen

Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Voornaam is ongeldig.
Achternaam is ongeldig.
Ongeldig emailadres.
Emailadres is verplicht.
Deze email is reeds in gebruik.
Wachtwoord is verplicht.
Ongeldig wachtwoord.
Voer a.u.b. meer dan 6 karakters in.
Voer a.u.b. minder dan 16 karakters in.
Wachtwoorden komen niet overeen.
Algemene voorwaarden moeten geaccepteerd worden.
Email / wachtwoord combinatie is verkeerd.

Reparatie & Onderhoud

Reparatie Naast het verkopen van machines specialiseren wij ons ook in het repareren van alle tractoren, landbouwwerktuigen, heftrucks, klimmateriaal en elektrische gereedschappen. Het persen en repareren van hydraulische slangen is ook mogelijk in onze werkplaats. Reviceren, repareren en opbouwen van verdringerpompen van het merk Borger en Eisele behoort ook tot één van de specialiteiten. Onze monteurs worden regelmatige bijgeschoold om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Vanzelfsprekend beschikken wij over goed uitgeruste servicewagens, waarmee wij u ook op locatie van dienst kunnen zijn om een storing te verhelpen. Voor meer informatie hierover kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Met onze eigen reparatieservice kunnen wij snel en accuraat handelen bij defecten. Wanneer het gaat om een garantiegeval of een reparatie buiten de garantie, wij helpen u altijd! Neem bij een defect of storing altijd zo snel mogelijk contact op met een van onze medewerkers, beschrijf het probleem gedetailleerd of kom langs met de machine in een van onze werkplaatsen. Onze monteurs staan voor u klaar om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Onderhoud Het goed onderhouden van machines en gereedschappen is van belang voor een lange levensduur van het product. In onze werkplaats zijn wij gespecialiseerd in de merken die verkocht worden, maar ook is er onderhoud mogelijk voor merken buiten ons assortiment.

Actie winteronderhoud In de maanden november tot en met februari hebben wij een speciaal tarief voor de onderhoudsbeurt aan uw tracktor of werktuig.

 

[profiler]
Memory usage: real: 11010048, emalloc: 10827016
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem